Garage verbouwen of renoveren in Terschuur, Den Haag, Zoetermeer en omstreken?

Wilt u de garage verbouwen of renoveren in Terschuur, Den Haag, Zoetermeer en omstreken? De Klussenier Klaas Klusser is uw klusbedrijf!

Een garage bij uw huis kan heel handig zijn, de extra ruimte komt altijd goed van pas. Vaak is een garage een stalplaats voor de auto of een rommelplek wat gebruikt wordt als extra opslag. Wilt u de ruimte in de garage nuttiger gaan gebruiken? Dan kan het verbouwen of renoveren van de garage erg nuttig zijn. Wat de voordelen van een goede indeling van garage zijn leest u hieronder.

Waardevermeerdering voor uw woning

Een garage bij uw woning zorgt ervoor dat de woning in waarde stijgt. Een extra bijkomend voordeel is dat voor veel mensen een garage een belangrijke voorwaarde is om een huis te kopen. 

Extra opslagruimte

De garage gebruiken als extra opslagruimte is een goede keuze, maar u wilt alle spullen ook gemakkelijk terug kunnen vinden en de garage netjes houden. Als u van de garage een georganiseerde opslagruimte wilt maken, bedenk dan welke spullen er in de garage opgeslagen aan worden. Dan kunt u met De Klussenier Klaas Klusser de beste oplossing bespreken. 

Bescherming

Wanneer u zuinig de auto wilt beschermen tegen alle weersinvloeden of vernieling, de elektrische fietsen graag droog wilt opladen of aan de motor wilt sleutelen als het regent, een garage biedt hier de mogelijkheden toe. In de garage zijn uw spullen niet zichtbaar voor voorbijgangers en zo onder andere beschermd tegen diefstal en vernieling. Maar ook worden de spullen niet continue blootgesteld aan alle weersinvloeden, waardoor ze langer mee zouden moeten gaan. 

Extra werkkamer

Sommige hobby's kunnen bij het huis uitgeoefend worden, maar hebben wel de nodige ruimte en/of gereedschappen nodig. Dan is een garage een perfecte ruimte om de hobby uit te voeren en de gereedschappen te stallen. Als de uw garage op dit moment nog niet optimaal geschikt is voor uw hobby, dan helpt De Klussenier Klaas Klusser graag bij het inrichten van uw garage. 

Aandachtspunten van een garage

Een garage kan erg handig zijn, vooral als deze goed ingedeeld is. Maar er zijn ook een aantal belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden.

  • Waarvoor gaat de garage gebruikt worden?
  • Wat doet u met isolatie?
  • Wat zijn de beste afmetingen?

We kunnen ons voorstellen dat u niet overal aan heeft gedacht. En dat u behoefte heeft aan professioneel advies. Laat De Klussenier Klaas Klusser u daarbij helpen!
De Klussenier Klaas Klusser komt graag bij u langs om met u mee te denken en u te adviseren.

De Klussenier Klaas Klusser, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Klaas Klusser
De Klussenier Klaas Klusser

Tolboomweg 11
3784XC Terschuur

Dien uw offerte-aanvraag in   klaasklusser@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 12345678

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Klaas Klusser

 
Loading...